Leder du efter VVS i Esbjerg?

VVS i Esbjerg? - Så er du havnet det rette sted.

Hos Tommy Jørgensen ApS har vi udført arbejde indenfor blik og VVS i Esbjerg siden år 1973. Det betyder at listen med tilfredse Esbjergensere efterhånden er ved at være ret lang - det er vi selvfølgelig stolte af. Der er dog stadig folk i Esbjerg der ikke har oplevet vores dygtige håndværk, krydret med god humor.

Kontakt os på Tel.: 7513 4434

Vi udfører arbejde inden for VVSBadeværelser og Blikarbejde
Med de mange års erfaring er Tommy Jørgensen kendt for altid at bestræbe sig på 
at levere det bedste stykke håndværk og vvs service i Esbjerg. 

Vi er derudover også kendt for altid at møde kunden med godt humør og humor. Du får ikke en sur og umedgørlig VVS mand ud til dig. Tværtimod mødes du med smil, jokes og en lyttende VVS'er, der forstår dine behov og ønsker. Det har altid været vores mål at VVS i Esbjerg ikke skal være kedeligt og uprofessionelt. Vi bryder normen og giver dig i stedet en god oplevelse med det håndværk der skal udføres. 

VVS i Esbjerg - Et alsidigt arbejde

Indenfor VVS beskæftiger vi os med alle former for opgaver, herunder forsikringsskader, reparationsarbejde og meget mere. Vi udfører vand- og varmeinstallationer i køkken, bad og bryggers. Naturligvis med kvalitet fra øverste hylde.

Badeværelse - Renovering eller nyt?

Står du og skal renovere eller have et helt nyt badeværelse? Vi tilbyder rådgivning omkring renovering af dit gamle badeværelse. Ønsker du helt nyt badeværelse, står vi selvfølgelig også klar med kvalitetsarbejde med de rette materialer.

Er du nysgerrig efter inspiration til badeværelset, bryggers eller lignende, så kontakt os. Vi er altid klar til at dele inspiration og gode råd ud.

At være blikkenslager i Esbjerg

Vores hjerte banker for et af de ædle discipliner i blikkenslagerfaget - nemlig at lave holdbare og smukke inddækninger af alt fra skorstene, kviste eller tagvinduer. Også her er vi rundhåndet med gode råd og vejledning til den rette løsning.

En smuk inddækning er ikke kun en fryd for øjet. Du opnår en løsning med meget lille vedligeholdelse og som er yderst vejrbestandig. Hvor mange gange har man ikke ærget sig når kvisten, sternen eller gavlen igen skal males? En god inddækning syner og skaber tæthed. Med det rette materiale og håndelag kan løsningen blive meget smuk.

Som en af de få blikkenslagere i Esbjerg tilbyder vi håndlavede tagrender. Vi anvender altid en kraftig kvalitet.

Vi har stor respekt for faget og leverer kun holdbare løsninger.

KONTAKT OS I DAG

for VVS i Esbjerg området:

Tel.:        7513 4434
E-mail:   peter@vvs-tj.dk  

Ring eller skriv til os. Så tager vi en snak om hvordan vi kan hjælpe dig på bedst vis. Det er helt uforpligtende, men du mærker helt sikkert vores engagement og ivrighed efter at hjælpe dig. 

Vi ser frem til at levere godt humør og ikke mindst en rigtig god service for dig!

 

VVS

Vi beskæftiger os med alle former for VVS-opgaver, herunder forsikringsskader, reparationsarbejder og meget mere. For os er kvalitet en selvfølge.

Læs mere

BADEVÆRELSER

Giv dit gamle badeværelse nyt liv. Vi har mange års erfaring med både renovering og udførsel af nye badeværelser. Vi giver gerne gode råd med på vejen.

Læs mere

BLIKARBEJDE

Vi udfører inddækning og beklædning af f.eks.  skorstene, mure og kviste. Vi monterer tagrender, skotrender og facadebeklædning.

Læs mere

KVALITETS-VVS SIDEN 1974

Tommy Jørgensen ApS er et lille VVS-firma. Vi har eksisteret siden 1974. Vores målsætning er at være en kvalitetsbevidst virksomhed, som lægger stor vægt på højt serviceniveau. Skulle uheldet være ude, hjælper vi så vidt muligt - uanset tidspunkt på døgnet. Vi overholder aftaler. På den måde sikrer vi, at vores kunder er tilfredse, når vores arbejde er færdiggjort. Læs mere om VVS i Esbjerg

Vi er medlem af:

  • Børma
  • Danfoss
  • Duravit
  • Geberit
  • Hansgrohe
  • ifo
  • Ribejernindustri
  • Unidrain
  • Wavin

KONTAKT OS

Vi er altid klar, til at løse din opgave.